måndag 22 april 2013

200 öl i köket...

...som alla måste etiketteras.

5 kommentarer:

  1. gott om öl är bra att ha. Ser ut som en fin samling backar det där. Lagom.
    Varför måste de etiketteras? Går de inte att dricka ändå? :)

    SvaraRadera
  2. Angenäma problem får man ju hålla med om men det blir ju problem med öl som ska lagras om man inte har bra koll. Jag har en eller flera backar av baby ape, Plz, singular sauvin II, Bipolar sauvin, Rockford 8 och 10. Det gäller att märka upp på något sätt och kalle gör så fina etiketter så det ger sig självt. Sen är det mycket roligare att ge bort snyggt etiketterade flaskor!

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. "Bipolar sauvin", kul namn. Vad är det för dricka? :)

    Jag kör med tuschpenna och ger bara motvillig bort öl.

    SvaraRadera
  5. Det är vår singular sauvin som vi tog i separat hink och pitchade med belgian abbey II och lite brödsirap. Vi ger bort ganska mycket öl faktiskt. Kul grej att bjuda på och folk tycker det är väldigt kul och gott.

    SvaraRadera