- Vitt kandisocker från maltmagnus istället för karamelliserat vanligt strösocker
- Trappist high gravity i den ena hinken ersattes med wlp500.
- Styrian goldings ersattes med challenger
- Vi hade i lite veteflingor för ytterligare härligt skum
Receptet finns här.
OG: 1072
Uppdatering 2013-06-04: Belgian Abbey II - 1010, WLP500 - 1008
Uppdatering 2013-06-14: Buteljerat, samma FG. Doftar ljuvligt. WLP500 lite eldigt spritig i smak och lite aceton i doft. Hoppas den lägger sig.
Uppdatering 2013-08-30: Ja jäklar. WLP500 är nog stråt vassare i denna batch. Allt som var lite spretigt har lagt sig, den är grymt fin. Båda är grymt fina. Lite mörka kanske så det får vi kolla på till nästa gång men annars jättebra!
Uppdatering 2013-08-30: Ja jäklar. WLP500 är nog stråt vassare i denna batch. Allt som var lite spretigt har lagt sig, den är grymt fin. Båda är grymt fina. Lite mörka kanske så det får vi kolla på till nästa gång men annars jättebra!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar